KFC România deschide a şaptea locaţie din Italia, în Veneția

KFC România deschide a şaptea locaţie din Italia, în Veneția

KFC România, operat de Sphera Franchise Group, continuă să se extindă pe piața din Italia, unde activează deja din anul 2017, în zona de nord-est, şi deschide cel de-al şaptelea restaurant cu o investiţie de aproximativ 1.1 milioane de euro.

Prin parteneriatul încheiat în aprilie 2018, cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., companie care administrează 14 dintre cele mai mari staţii feroviare din Italia, KFC își dezvoltă lanţul de restaurante în rețeaua feroviară centrală, acoperind astfel un număr tot mai mare de oraşe italiene.

Noul restaurant este situat în centrul istoric al orașului şi are o suprafaţă de 230 mp, cu 110 locuri la mesele interioare şi 100 de locuri pe terasa exterioară, aflate la dispoziția localnicilor, precum și a numeroșilor turiști ajunși în orașul iubirii pentru a descoperi farmecul Italiei. Locația este poziționată strategic, gara Santa Lucia fiind un punct central al Veneției.

 

Extinderea rețelei prin noi restaurante plasate în afara României face parte din direcțiile de dezvoltare a business-ului pe termen lung. Vom continua expansiunea, cu precădere în zona gărilor centrale, în baza parteneriatului strategic încheiat. Italia reprezintă un potenţial de dezvoltare economic pentru companie, restaurantele fiind situate în cele mai aglomerate zone ale oraşelor – gările - unde fluxul turiştilor este ridicat pe tot parcursul zilei", a declarat Mark Hilton (Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group).

 

Sphera continuă strategia de dezvoltare a brandului KFC prin adăugarea în portofoliu a cât mai multe oraşe din Italia, pentru a le oferi consumatorilor cele mai delicioase şi proaspete produse, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după reţeta secretă a Colonelului Sanders.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related