Groupama Asigurări, Angajator de Top pentru al treilea an consecutiv

Groupama Asigurări, Angajator de Top pentru al treilea an consecutiv

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței locale de asigurări, a obținut pentru al treilea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employer Institute din Olanda. Astfel, companiei îi sunt recunoscute politica de resurse umane, cât și instrumentele prin care le oferă angajaților sprijin și oportunități de dezvoltare. Top Employer Institute din Olanda, cel mai prestigios institut din domeniu, acordă certificarea acelor companii care implementează cele mai înalte standarde la nivel internațional în ceea ce privește practicile, procesele și politicile de resurse umane.

 

„Suntem onorați să fim recunoscuți pentru al treilea an consecutiv ca Angajator de Top. Lucrăm să avem un mediu de lucru pozitiv, care încurajează nu doar performanța, ci și libera exprimare, individualitatea, buna colaborare, zi de zi, astfel încât colegii noștri să vină cu plăcere la muncă și să știe că se pot baza pe noi, în aceeași măsură în care și noi ne bazăm pe ei. Le mulțumim că ne inspiră și ne motivează să fim mai buni!”, a declarat Judith Kis (Director Resurse Umane, Groupama Asigurări).

 

Auditul realizat de Top Employer Institute a presupus analiza riguroasă a unei lungi serii de criterii, printre care: strategia de resurse umane, dezvoltarea programelor de învățare, managementul talentelor, competitivitatea pachetelor salariale și a beneficiilor acordate angajaților sau cultura organizațională.   În calitate de cel mai mare angajator de pe piața asigurărilor locale, cu aproximativ 1.500 de angajați, Groupama Asigurări se preocupă constant de buna colaborare și dezvoltarea continuă a acestora. Astfel, recunoașterea a fost acordată în condițiile în care Groupama Asigurări susține programe de dezvoltare a abilităților (destinate atât managerilor, cât și non managerilor din vânzări, daune, subscriere și backoffice), programe de coaching pentru top management, manageri și persoane cheie și susține dezvoltarea abilităților de project manager, prin certificări și studii de specialitate.

În același timp, Groupama Asigurări derulează programe de well being prin care promovează colaborarea dintre colegi, orientarea către învățare individuală, către voluntariat și către un stil de viață sănătos, inclusiv cursuri de nutriție, cursuri de pilates și kickboxing, acces la sfatul medicului online și offline, susținerea participării la diverse competiții sportive, concursuri de rețete sănătoase, cât și concursuri pentru motivarea mersului pe bicicletă. În plus, compania măsoară nivelul de satisfacție a angajaților săi în fiecare an, atât prin studii independente, cât și prin instrumente interne ale grupului Groupama, acestea fiind doar câteva dintre exemplele prin care compania cultivă un mediu de lucru productiv.

    

„Pentru a fi recunoscută ca Angajator de Top, o companie trebuie să demonstreze că prin implementarea politicilor sale de resurse umane a îmbogățit universul muncii pentru angajații săi. Participanții care au primit această certificare sunt un exemplu de dedicație față de practicile de resurse umane, deoarece se angajează continuu să le ofere angajaților oportunitatea de a crește, pentru un univers al muncii mai bun. Felicitări!”, a declarat David Plink (CEO al Top Employer Institute).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related