Groupama Asigurări - pentru a doua oară consecutiv certificată internaţional ca Angajator de Top

Groupama Asigurări - pentru a doua oară consecutiv certificată internaţional ca Angajator de Top
Judith Kis, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței locale de asigurări, a obținut şi în 2019 certificarea Angajator de Top România fiind, în continuare, singurul asigurător certificat din piaţa locală.

 

„Este o onoare să fim recunoscuți pentru al doilea an consecutiv ca Angajator de Top de către Top Employer Institute. Ne simțim datori față de colegii noștri să continuăm să le oferim sprijinul și recunoașterea pentru performanță, precum și oportunități de dezvoltare, astfel încât experiența lor în companie să fie una deosebită. Le mulțumesc colegilor pentru că ne motivează să ținem ștacheta sus ca angajator și să cultivăm în continuare un mediu intern pozitiv și productiv, care, fără îndoială, se reflectă ulterior și în relația noastră cu clienții”, a declarat Judith Kis (Director Resurse Umane, Groupama Asigurări).

 

Certificarea este acordată de Top Employer Institute din Olanda, cel mai de prestigiu institut din domeniu, şi se bazează pe un proces riguros de evaluare a practicilor, proceselor și politicilor de resurse umane ale angajatorilor din întreaga lume, având drept standard practicile cele mai bune la nivel internaţional.

Concret, evaluarea a vizat criterii precum: strategia de resurse umane, dezvoltarea programelor de învățare și dezvoltare, managementul talentelor, remunerarea și beneficiile, cultura organizațională, tehnologia avansată folosită, precum și sprijinul și implicarea echipei de top management, criterii în care Groupama Asigurări s-a diferențiat ca angajator și astfel și-a câștigat un loc în rândul unui grup select de companii certificate. Recunoașterea vine în contextul în care Groupama Asgurări este angajatorul a peste 1.500 de angajați la nivel național, fiind, în mod asumat, cel mai mare angajator din piața de asigurări.

 

David Plink, CEO al Top Employer Institute a declarat:

„Credem că  Groupama Asigurări, ca de altfel toate organizațiile certificate în 2019, asigură practici excelente de lucru pentru angajați și încurajează dezvoltarea acestor practici prin faptul că pun pe primul loc oamenii. Astfel de companii îmbogățesc universul muncii, fiind dedicate în mod remarcabil excelenței în domeniul resurselor umane și de aceea sunt recunoscute ca Angajator de Top”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related