Crime + Investigation difuzează serialul documentar „Poliția din Alaska”

Crime + Investigation difuzează serialul documentar „Poliția din Alaska”

Crime + Investigation® transmite începând din 23 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:00, serialul documentar „Poliția din Alaska”, care urmărește îndeaproape activitatea desfășurată în condiții extreme a departamentului de poliție din cel mai îndepărtat și rece stat american – Alaska.

Serialul aduce în prim-plan viața de zi cu zi a departamentului de poliție din acest ținut, unde linia dintre civilizație și nelegiuire este extrem de fină. Fiecare episod îi urmărește pe oamenii legii în diverse misiuni de serviciu, atunci când acționează pe uscat, pe mare sau în aer, asigurând ordinea în orașe izolate, explorând păduri întunecate, verificând capcane, patrulând în ger, căutând oameni dispăruți sau anihilând ample rețele de traficanți.

Agenții de poliție din regiunea Alaska trebuie să înfrunte nu numai temperaturi extrem de scăzute, ci și animale flămânde și ucigătoare sau infractori înarmați. Polițiștii se pot baza doar pe instinctele proprii și pe armele din dotare pentru a face față tuturor situațiilor la care sunt supuși, deoarece întăririle în această regiune ajung foarte greu, de cele mai multe ori după ce confuntarea a luat sfârșit. În acest context, „Poliția din Alaska” nu se compară cu niciun alt departament de poliție de pe un teritoriu mai primitor.

Așadar, serialul „Poliția din Alaska” prezintă o perspectivă diferită a acestei meserii foarte riscante mai ales într-un mediu sălbatic și în condiții meteorologice dificile, trăgând în același timp un semnal de alarmă asupra situației din cel mai nordic stat al Americii, astfel încât să fie luate măsuri speciale pentru a-i proteja cât mai bine pe oamenii care locuiesc în acea zonă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related