Holcim România livrează betoane și în Buzău

Holcim România livrează betoane și în Buzău

Holcim România livrează betoane și în Buzău. Compania are astfel încă un punct de producție betoane marca Holcim din țară.

Susținem dezvoltarea industriei locale de construcții și răspundem nevoilor partenerilor noștri cu soluții integrate pentru proiectele acestora. Noul punct de lucru este situat în municipiul Buzău, pe strada Transilvaniei nr. 425.

 

"Livrarea de betoane din Buzău reprezintă continuarea angajamentului nostru de a contribui la împlinirea nevoilor actuale din piața de construcții. Pentru ca România să construiască mai bine, ne dorim să venim în întâmpinarea partenerilor noștri din această zonă cu o unitate locală care să le aducă un plus de valoare prin soluții și produse sustenabile”, a declarat Anca Alexandru (Director Divizia de Betoane și Agregate Holcim România).

Pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților locali - le oferim posibilitatea de a comanda beton Holcim online, simplu și rapid, prin clicbeton.ro - prima platformă online pentru achiziționarea de beton din țară. Clicbeton.ro este un proiect Holcim România dezvoltat cu scopul de a simplifica procesul de achiziție a betonului și de a reduce timpul alocat achiziționării materialelor de construcție, devenind astfel o metodă agilă de a comanda soluția dorită.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related