Noul Flagship store Nike din România s-a deschis în AFI Cotroceni

Noul Flagship store Nike din România s-a deschis în AFI Cotroceni

Sport Time Balkans inaugurează astăzi în AFI Cotroceni un nou magazin Nike, reprezentativ pentru piața românească. Magazinul este un spațiu cu adevărat unic, conceput pentru a oferi o experiență captivantă iubitorilor sporturilor. Colecțiile sunt prezentate pe o suprafață de 382 mp, permițând clienților să descopere inovațiile dezvoltate de Nike pentru clienții săi într-un spațiu creat la standarde internaționale.

Deschiderea unui nou magazin flagship Nike face parte dintr-un plan strategic ce urmărește implementarea experienței de retail a brandului și expertiza în dezvoltarea de produse performante dobândită pe parcursul istoriei sale de peste 50 de ani.

Clienții și fanii Nike vor descoperi în magazin colecțiile de fitness, alergare, baschet, dar și de sportswear, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Toate acestea se regăsesc într-un spațiu în care fiecare element transmite inovația și esența Nike, brand care a promovat creativ activitățile sportive, cu un accent constant pe noutate și performante.

Experiența Nike este aparte în acest magazin, un diferențiator major fiind  corner-ul de personalizare tricouri care este prezent exclusiv în Flagship Store-ul Nike din AFI Cotroceni.

 

„Redeschidem astăzi magazinul Nike din centrul comercial AFI Cotroceni într-un nou format ultra modern și într-un spațiu mai mare și mai generos. Suntem pregătiți să oferim clienților noștri o experiență de retail completă. Am pregătit și o surpriză în exclusivitate pentru clienții magazinului Nike din AFI Cotroceni -  o zonă dedicată pentru personalizarea tricourilor. Cei care achiziționează un tricou Nike și doresc să exprime cât mai bine felul lor de a fi vor regăsi foarte multe variante de personalizare în zona special creată în magazin. Ne bucurăm că am reușit să livrăm un proiect foarte important pentru noi într-un context general complicat. A fost o muncă de echipă, un exemplu relevant chiar pentru campania globală Nike care se derulează în această perioadă - #NimicNuNePoateOpri“, a declarat Mălina Soare (Marketing Manager România & Bulgaria, Sport Time).

 

Magazinul Nike AFI Cotroceni se redeschide în aceeași locație de la etajul 1 și își așteaptă clienții de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru România și Bulgaria.

În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related