Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni

Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni

Anul acesta, cel mai mare mall  din țară, încurajează diversitatea culturală și artistică, găzduind proiecte educaționale și culturale menite să îi apropie pe oameni și să cultive înțelegerea și creativitatea.

AFI Cotroceni oferă bucureștenilor noi experiențe în  2021 găzduind deja două proiecte/inițiative culturale: hub-ul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, un spațiu pentru învățare și petrecere a timpului liber într-un mod educațional-recreativ de către copii și adolescenți, precum și Muzeul Kitschului Românesc, o expoziție menită să readucă sentimentul de nostalgie față de trecutul nostru, prin intermediul conceptelor, obiectelor și decorațiunilor specifice anilor 80-90.  De asemenea, Muzeul Simțurilor este deschis 365 de zile pe an/permanent, fiind destinația favorită a tinerilor și a părinților  care vor să experimenteze alături de cei mici.

Gândit ca un spațiu al diversității de petrecere a timpului liber, AFI Cotroceni oferă numeroase oportunități de relaxare și divertisment, de la shopping, la cinema, locuri de joacă, cafenele etc. La acestea se adaugă acum și proiectele educaționale și artistice care atrag clienții dornici de noi experiențe.

„Muzeul Kitsch-ului este un demers artistic pe care îl găzduim în această perioadă în AFI Cotroceni și care s-a bucurat încă din prima zi de foarte multă notorietate. Din păcate, unele secțiuni ale expoziției au fost interpretate într-o manieră eronată și tocmai datorită faptului că, pentru noi, experiența și siguranța clienților în mall sunt prioritare, am decis să retragem acele exponate care au stârnit dezbateri.    Din punctul nostru de vedere AFI Cotroceni este un loc al diversității și libertății de a fi tu însuți, iar libertatea artistică este un drept fundamental pe care îl încurajăm.”, declară managementul AFI Cotroceni.sim

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related