Sondaj de opinie 2022: Munca în regim hibrid este noua provocare: cum ne pregătim compania pentru schimbările care ne așteaptă?

Sondaj de opinie 2022: Munca în regim hibrid este noua provocare: cum ne pregătim compania pentru schimbările care ne așteaptă?

În perioadele de schimbări turbulente, când se confruntă cu provocările noilor procese de lucru dinamice, companiile sunt obligate să reacționeze prompt și să se adapteze rapid la noile circumstanțe.

Companiile se așteaptă ca provocările legate de atragerea și retenția talentelor să continue și pe parcursul anului 2022 și, totodată, acționează pentru a îmbunătăți experiența angajatului și a modifica procesele de management. 

Mai mult de atât, pe măsură ce lumea se bazează într-o măsură din ce în ce mai mare pe date, utilizarea instrumentelor de analiză devine rapid un catalizator în viitorul HR-ului, ajungând să fie o practică pe care organizațiile trebuie să o adopte pentru a rămâne în frunte și a-și păstra competitivitatea, în timp ce conduc de la distanță, într-un mediu hibrid.

În acest context, v-ați întrebat cum se adaptează companiile la provocările muncii în regim hibrid și cum ne pregătim pentru schimbările care ne așteaptă? BusinessMark în parteneriat cu LS-S Leadership Support și Camera de Industrie și Comerț Germano-Bulgară (AHK) lansează un studiu online de amploare, prin care își propun să înțeleagă mai bine aceste fenomene.

Studiul se va desfășura îl paralel în trei țări: România, Bulgaria și Germania, iar întrebările acoperă o gamă largă de subiecte legate de munca în regim hibrid și importanța sa crucială pentru viitorul afacerilor.

Obiectivele studiului:

  • să găsească observații cheie cu privire la modul în care organizațiile gestionează principalele provocări de astăzi: retenția angajaților, leadership-ul la distanță, procesele de schimbare și instrumentele de analiză din HR, utilizate în conducerea oamenilor
  • să răspundă la întrebarea: și-au dezvoltat companiile deja strategia de leadership la distanță și în ce stadiu sunt în raport cu implementarea acesteia?
  • să le permită companiilor să se compare cu alte organizații pentru a găsi inspirație în planificarea următorilor pași. Schimbul continuu este mai important decât oricând în situația actuală!

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

LS-S Leadership Support optimizează și susține munca liderilor și a profesioniștilor din domeniul HR, ajutându-i să dezvolte o nouă generație în mediul și cultura muncii.

Camera de Industrie și Comerț Germano-Bulgară este camera oficială de comerț exterior și este un partener major al economiei germane în Bulgaria.

Scopul AHK Bulgaria este să creeze o platformă pentru contacte, parteneriate și schimb de informații și cunoștințe de afaceri între companiile germane și bulgare, să deschidă noi oportunități pentru afaceri de succes și să furnizeze o gamă largă de servicii pentru a răspunde așteptărilor membrilor și clienților săi germani, bulgari și internaționali.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related