Complice.ro: Experiență unică și exclusivistă pentru 8 clienți. NOIR by Complice– a blindfolded dinner experience

Complice.ro: Experiență unică și exclusivistă pentru 8 clienți. NOIR by Complice– a blindfolded dinner experience

Complice.ro, curator și furnizor de experiențe pentru persoane fizice și companii, introduce în portofoliu, o experiență exclusivistă și misterioasă, respectiv cină pe întuneric organizată special de Chef Cezar Munteanu la începutul lunii noiembrie, pentru un grup restrâns de participanți.

8 participanți vor alcătui grupul Noir by Complice și vor participa la o cină pe întuneric, savurând, cu ochii complet acoperiți, delicioasele preparate pregătite special pentru ei si pentru aceasta ocazie de către Chef Cezar Munteanu. Totul se va petrece în cel mai misterios mod cu putință, iar meniul va fi unul surpriza, cu 4 feluri de mâncare, desert, vin asociat și apă. Preparatele vor fi servite cu mâna sau cu lingura, iar hainele participanților vor fi protejate cu șorțuri speciale. Împărțiți în echipe de câte 2 persoane, participanții vor fi provocați să ghicească preparatele servite judecându-le doar după gust, miros și textură.

"Cum te simți când ești pus în fața unui mister? Când încerci să descifrezi indiciu cu indiciu? Când, la final, spui wow, nu mă așteptam la asta!  Este reacția pe care știm sigur că o vor avea clienții noștri atunci când vor trăi cea mai nouă experiență de la noi - Noir.  Este una dintre cele mai inedite experiențe, desfătare a simțurilor, într-un blind tasting dinner de excepție, ce poartă semnătura unui cunoscut chef, Cezar Munteanu", precizează Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Experiența este disponibilă în exclusivitate doar pentru clienții Complice.ro și va avea loc joi, 3 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, în locația Chef Atelier by Cezar Munteanu.

Cezar Munteanu este unul dintre cei mai apreciați Chefi din țara noastră, fiind pasionat de bucătărie din copilărie. A lucrat și învățat încă din anul 1986, iar anii ‘90 i-au adus șansa de a participa la primul schimb de experiență cu cei de la Ecole de Cuisine Grenoble. Chef Cezar Munteanu a fost timp de 15 ani bucătar-șef în cadrul Ambasadelor României, iar preparatele acestuia sunt pline de secrete și uimesc atât prin gust, cât și prin estetică și plating.

"Ne-am inspirat din experiența altor țări unde există restaurante specializate în servirea cinelor pe întuneric și ne-am dorit să aducem și în România acest concept inedit de dining in the dark.” Astfel, în absența restaurantelor specializate, ne-am propus să găsim complici alături de care să organizăm chiar noi aceasta experiență inedita. Așa că am creat Noir by Complice, o experiență prin care ne propunem să demonstrăm, cu ajutorul lui Chef Cezar Munteanu, că privarea de un anumit simț accentuează celelalte simțuri active, deci a servi masa ”pe nevăzute” va face ca gustul și mirosul să fie mult mai intense, crescând plăcerea gastronomică", a mai adăugat Oana Pascu.

Prețul pachetului pentru o persoană, parte din grupul NOIR este de 600 lei.

Complice.ro este curator de experiențe care creează contexte pentru ca fiecare din noi să ne bucurăm de viață experimentând activități inedite sau aprofundând pasiuni mai vechi. Pachetele de experiențe sunt orientate atât către zona de business (oferind un portofoliu extins de tool-uri alternative de reward, recognition și incentive pentru angajați, clienți și parteneri de afaceri, dar și soluții creative pentru evenimentele corporate), cât și către zona B2C (experiențe de dezvoltare personală, relaxare, adrenalină și multe altele) pentru cei care își doresc să adune de-a lungul vieții amintiri, nu obiecte.

În cei peste 7 ani de când activează pe piața cadourilor experiențiale, Complice.ro a livrat mai mult de 3.000 de experiențe inedite pentru clienți pe segmentele B2B și B2C, dintr-un portofoliu care include peste 250 de experiențe predefinite pe site, construite cu ajutorul a peste 150 de parteneri din București, dar și din restul țării și chiar de peste hotare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related