Max Verstappen semnează cu EA SPORTS™

Max Verstappen semnează cu EA SPORTS™

Dublul Campion Mondial Formula 1 en titre va fi prezent în portofoliul EA SPORTS.
Branding-ul EA SPORTS va fi adăugat pe casca din sezonul 2023 a lui Verstappen.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat astăzi că EA SPORTS™, lider în industria jocurilor video sportive, a semnat un parteneriat cu dublul campion mondial în Formula 1®, Max Verstappen. Pilotul Oracle Red Bull Racing va colabora cu brandul pentru a crea conținut pentru portofoliul EA SPORTS. De asemenea, înțelegerea include și sponsorizarea lui Max Verstappen în sezonul 2023, brandingul EA SPORTS fiind inclus pe casca acestuia.

„Max este un concurent perseverent și un adevărat campion, care împărtășește pasiunea pentru jocuri cu noi,” spune Andrea Hopelain, SVP Brand pentru EA SPORTS & Racing. „Ne bucurăm să lucrăm cu el, chiar în timp ce scrie istorie în Formula 1, pentru că este unul din cei mai buni atleți din lume care poate aduce fanii împreună în experiențele EA SPORTS.”

„Fie că e vorba despre jocuri alături de prieteni sau de a rămâne în competiție și în afara pistei, EA SPORTS a însemnat mereu o mare parte a vieții mele,” spune Max Verstappen. „EA SPORTS e un brand emblematic pentru multe milioane de fani și mă bucur să-l reprezint în sezonul 2023.”

În ultimele două sezoane, Max Verstappen a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume ale sportului. Max a câștigat primul Campionat Mondial FIA Formula 1 în ultima cursă a sezonului din 2021, iar în 2022 a dominat clasamentul, obținând titlul de Campion în cadrul Marelui Premiu al Japoniei, cu patru curse înainte de finalizarea sezonului.

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™. 

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related