Animax este acum disponibil pe Glovo, cu livrare rapidă

Animax este acum disponibil pe Glovo, cu livrare rapidă
  • 117 locații ale retailerului Animax din 52 de orașe devin disponibile în platforma Glovo
  • Clienții pot alege dintr-o sortimentație de peste 7000 de produse pentru animale de companie, cu livrare rapidă, sub 60 de minute

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, oferă de acum utilizatorilor posibilitatea de a comanda produse pentru animale de companie de la retailerul Animax.

Astfel, utilizatorii aplicației din 52 de orașe din țară pot alege din peste 7000 de produse pentru animalele de companie din 117 magazine ale retailerului român de produse pentru animale de companie. 

Din secțiunea “Magazine” a platformei, clienții Glovo vor putea alege din nouă categorii de produse precum hrană, culcușuri, accesorii de îngrijire și igienă, jucării, accesorii vestimentare pentru câini, pisici, dar și produse dedicate pentru păsări, pești, reptile sau rozătoare, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute.

“Ne bucură foarte mult parteneriatul cu Animax deoarece marchează o etapă importantă în dezvoltarea verticalei de pet-shop pentru Glovo și ne întărește promisiunea de a livra rapid orice. Pentru Glovo, înțelegerea și încorporarea categoriilor esențiale pentru consumatorul român este o prioritate, categoria produselor de animale de companie aflându-se printre ele. Utilizatorii pot deja comanda online din cele 117 magazine Animax la nivel național. Până la finalul acestui an vom face și alți pași pentru susținerea acestei categorii cu foarte mare potențial, estimată să ajungă până în 2025 la o cifră de afaceri de aprox 1.3 miliarde de euro.”, a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România.

„Dintotdeauna misiunea noastră a fost aceea de a le oferi clienților servicii și produse de calitate superioară accesibile. Și mereu am căutat noi modalități prin care să ne îndeplinim misiunea, iar parteneriatul cu Glovo se înscrie în strategia noastră de digitalizare pe termen mediu și lung și vizează dorința  de a extinde experiența de cumpărare personalizată pe care specialiștii noștri o oferă în magazine și pe segmentul de Home Delivery. Ne dorim să fim cât mai aproape de iubitorii de animale de companie și suntem încântați că putem să facem acest lucru și prin intermediul parteneriatului cu Glovo.”, adaugă Cornel Mocanu, COO Pet Network International România.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Animax, parte a Pet Network International – grup de companii specializate în comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie, lider de piață pe acest segment, a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț de profil din România, având deschise în prezent 124 magazine.

Primul magazin Animax a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Având o experiență de peste 22 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume.

Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related