EA SPORTS FC™ își consolidează angajamentul față de fotbal prin reînnoirea parteneriatului cu Superliga pe mai mulți ani

EA SPORTS FC™ își consolidează angajamentul față de fotbal prin reînnoirea parteneriatului cu Superliga pe mai mulți ani

Parteneriatul întărește dedicarea EA SPORTS în oferirea celor mai autentice experiențe interactive din lumea fotbalului.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) și Superliga, cea mai importantă ligă profesionistă din fotbalul românesc și una dintre cele mai vechi din Europa, anunță reînnoirea pe mai mulți ani a parteneriatului. Începând cu sezonul 2023-2024, parteneriatul dintre EA SPORTS FC™ și Superliga va include licențierea pentru toate competițiile din Superliga și toate cele 16 echipe, de la FC Farul Constanța, campioana acestui an, la cea mai recentă echipă promovată în ligă, Oțelul Galați – care a revenit în elita fotbalului românesc după 8 ani.

„Suntem bucuroși că prima ligă de fotbal a României va fi inclusă în EA SPORTS FC, care dă startul unei noi ere în fotbalul interactiv”, a declarat Justin Ștefan, Secretar General LPF. „Ne încântă enorm faptul că îi avem ca parteneri pe cei de la EA SPORTS în misiunea noastră continuă de a promova fotbalul în România și peste hotare”, a adăugat Justin Ștefan.

„Reînnoirea parteneriatului cu Superliga este o condiție obligatorie pentru succesul EA SPORTS FC în România. Ne bucurăm deja de o prezență importantă în regiune prin studioul EA București, care contribuie constant la elemente importante din jocurile noastre. Autenticitatea e o valoare extrem de importantă pentru noi, iar prin acest parteneriat vom continua să le oferim fanilor din România și din lume experiențe captivante”, a spus David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC.

EA SPORTS a definit lumea fotbalului interactiv din ultimii 30 de ani și a construit o comunitate de peste 150 de milioane de jucători pe toate platformele pe care sunt disponibile jocurile – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o crească de acum înainte alături de parteneri precum Superliga, având în comun obiectivul unui viitor al fotbalului ce pune fanii pe primul loc. La debutul acestei noi ere, jocul va continua să ofere fanilor experiențe autentice inegalabile, oferind acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, ceea ce va oferi noi oportunități de creștere atât în fotbalul tradițional, cât și în ligile feminine.

Fanii se pot înscrie pe easports.com/fc pentru a Intra în Club și a fi printre primii care vor afla noutățile, chiar înainte de anunțarea detaliilor despre joc, ce urmează în luna iulie.

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.   

În anul fiscal 2023, EA a înregistrat venituri nete de 7,4 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California. Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™. Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related