Casa di Peroni al Café del Mar, o oaza de eleganta la malul Marii Negre

Casa di Peroni al Café del Mar, o oaza de eleganta la malul Marii Negre

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro aduce eleganta si efervescenta stilului italian pe o plaja din inima statiunii Mamaia, prin deschiderea unui spatiu in care fiecare detaliu vorbeste despre ospitalitate: Casa di Peroni, una storia di stile italiano al Cafe del Mar.

Pe tot parcursul verii, noul spatiu va gazdui petreceri, expozitii de design si experiente culinare, astfel incat cei care ii trec pragul sa se poata bucura de o vara plina de rafinament.

In centrul tuturor evenimentelor care vor avea loc in noul spatiu se afla Peroni Piccola, noua sticla lansata de brand. Cu un design elegant, creat pentru a completa perfect cele mai efervescente petreceri, noua sticla devine ingredientul cheie al serilor de vara petrecute la mare, in care eleganta si bunul gust sunt in prim plan.

 

"Anul trecut, ne-am propus sa aducem esenta culturii italiene in peisajul bucurestean, printr-un proiect in care nu doar am vorbit despre stil italian si despre diferitele forme de expresie ale acestuia, ci i-am dedicat un spatiu propriu – Casa di Peroni. Vara aceasta, ducem mai departe misiunea de a oferi consumatorilor experiente inspirate de rafinamentul stilului italian, prin lansarea unui nou spatiu, in care acestia sa se poata bucura de dolce farniente in fiecare zi, la mare", spune Cristina Gherman (Global Brands Director, despre Casa di Peroni al Cafe del Mar).

 

Aflat in Mamaia, noul spatiu va fi deschis in perioada 24 iunie - 31 august si le propune vizitatorilor sa redescopere cucina, designul si stilul efervescent in care italienii se bucura de vara.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related