Brutariile Paul angajeaza personal pentru noua locatie din ParkLake

Brutariile Paul angajeaza personal pentru noua locatie din ParkLake

Celebrul lant de brutarii Paul cauta peste 30 de persoane care sa se alature unei echipe nou formate ce va deservi noua locatie din centrul comercial ParkLake. Cei interesati sa ocupe un post in cadrul brutariei Paul, intr-o atmosfera renumita pentru eleganta si pentru calitatea produselor servite zi de zi, pot opta pentru posturile de casier sau lucrator in bucatarie. 

Este foarte important pentru Paul sa mentina un standard de calitate ridicat, cu care si-a obisnut deja clientii, de aceea toti noii angajati beneficiaza de instruire practica in brutarie, realizata de personal autorizat. Aceasta faciliteaza integrarea in echipa si conduce la o intelegere mai rapida a atributiilor.

Cei care doresc sa aplice pentru un post in noua locatie Paul trebuie sa stie ca lantul de brutarii ofera o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, bonus de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea.

De asemenea, programul flexibil este si el un avantaj important oferit celor care aleg sa se alature echipei Paul, program ce poate fi adaptat conform necesitatilor fiecaruia. Acestia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related