O „Surpriza de Nepretuit™” marca Mastercard sau cand artistii preferati sunt colegii tai de camera la Electric Castle

O „Surpriza de Nepretuit™” marca Mastercard sau cand artistii preferati sunt colegii tai de camera la Electric Castle
  • Electric Castle a fost gazda celei de-a doua „Surprize de Nepretuit™” realizata de Mastercard in Romania 
  • Cu ajutorul complicilor, membrii formatiei Alternosfera au generat o experienta de neuitat celui mai infocat fan al lor
  • Anual, prin intermediul platformei Priceless Surprises, Mastercard surprinde utilizatorii din intreaga lume cu momente unice

Pe domeniul Banffy, Mastercard, in complicitate cu Electric Castle, a pregatit cea mai noua „Surpriza de Nepretuit™” din Romania. Astfel, in acorduri rock, unul dintre cei mai mari fani ai trupei Alternosfera si-a cunoscut artistii preferati, in calitate de „colegi de camera”, experimentand la cote maxime promisiunea platformei Priceless Surprises: „Daca ai un card Mastercard, nici nu banuiesti ce surprize te-ar putea astepta”.

 

"Totul a inceput cu o intrebare simpla, pe pagina de Facebook Electric Castle, unde cautam cel mai mare fan al truperi Alternosfera. De acolo, „Surpriza de Nepretuit™”a prins forma si a fost executata impecabil pentru ca Radu sa traiasca o experienta cu adevarat unica. Implicarea Electric Castle si raspunsul pozitiv si fara ezitare al membrilor trupei Alternosfera ne-au demonstrat inca o data puterea conceptului international Priceless Surprises™ – aceea de a pune laolalta toate resursele pentru a crea amintiri incredibile si emotii de neuitat in randul posesorilor de carduri Mastercard din intreaga lume", a declarat Diana Tanase (Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard).

 

Totul a fost pregatit inainte in cele mai mici detalii, cu ajutorul lui Alexandru, complicele echipei Mastercard si prietenul lui Radu, protagonistul surprizei.

 

"Cand am auzit, la receptie, ca trebuie sa impartim camera cu alte cinci persoane, am vazut deja cum intreg festivalul devine un fiasco. Cum sa stai cu 5 necunoscuti? Ce era pregatit pentru mine, insa, era cu totul altceva. Wow!", spune Radu, fan Alternosfera si protagonist al surprizei.

 

Alaturi de Radu, membrii formatiei Alternosfera au trait, la randul lor, momente speciale.

"Radu este prezent la majoritatea concertelor noastre din Bucuresti, e un super fan Alternosfera, de ani de zile, insa cu toate acestea, niciodata nu a avut sansa de a ni se alatura in backstage. In momentul in care partenerii de la Mastercard ne-au facut cunoscut conceptul Priceless Surprises™ am facut click si am spus “da” instant. Cat despre experienta in sine... nu numai Radu a fost emotionat, si pentru noi a fost ceva cu totul special", spun membrii trupei Alternosfera.

 

„Surpriza de Nepretuit™” a lui Radu la Electric Castle 2016

 

Mastercard a lansat conceptul „De Nepretuit™” acum 18 ani, in Statele Unite, reusind sa schimbe, de-a lungul timpului, modul in care oamenii percep cardurile bancare. De atunci si pana in prezent, utilizatorii de carduri au experimentat numeroase programe si solutii marca Mastercard, iar in 2014, compania de plati a lansat platforma de experiente si momente unice sub numele „Surprize de Nepretuit™”.

Conceptul „Surprize de Nepretuit™”, derulat la nivel international prin intermediul platformei pricelesssurprises.com, a pus posesorii de carduri Mastercard din intreaga lume in fata celor mai neasteptate surprize - de la concert live privat sustinut de Mary J. Blige, la un meci arbitrat de Pierluigi Colina sau un spectacol de mima realizat de Usher. In Romania, conceptul a fost lansat in 2015, in cadrul celei de-a 14-a editii a Festivalului de Film Transilvania. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related