Restauratul McDonald’s Galați se redeschide în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei

Restauratul McDonald’s Galați se redeschide în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei

Lider al pieței restaurantelor cu servire rapidă din România, McDonald’s continuă și în 2017 expansiunea și procesul de remodelare a restaurantelor. Azi, 14 aprilie, a fost redeschis restaurantul din Galați, cu un design modern, ce oferă clienților o experiență complet nouă. Cu o investiție de peste 3 milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante, restaurantul va aduce clienților și experiența McCafé, prin deschiderea celei de a 26-a cafenea din țară.

Începând cu 14 aprilie, restaurantul din Galați își redeschide porțile cu un design modern, inovator și 75 de angajați pregătiți să servească clienții cu zâmbet după zâmbet. Experiența unică McDonald’s este amplificată și prin digitalizarea interacțiunii în restaurant sau prin simplificarea modului în care clienții interacționează în și cu restaurantele McDonald’s.

"Respectul pentru parteneriat este esențial pentru afacerea McDonald’s. Întregul nostru sistem se bazează pe trei piloni: proprietarii sau companiile în sistem de franciză, furnizorii şi angajaţii companiei. Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de 8 ani și în tot acest timp colaborarea noastră a evoluat, fiind unul din restaurantele cu performanţe remarcabile la nivelul întregii ţări. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează și că performanțele obținute împreună sunt dedicate clienților noștri. 2017 a început în forță pentru noi iar redeschiderea restaurantului din Galați este doar un prim pas într-un an ambițios, cu planuri mari și idei curajoase pe care suntem entuziasmați să le punem în aplicare în următoarele luni", a declarat Daniel Boaje (Director General Premier Restaurants România).

 

Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999, este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante SRL, are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți. În perioada 14-16 aprilie, clienții se vor bucura și de o ofertă specială, pentru a sărbători redeschiderea restaurantului: la achiziţionarea oricărui meniu, vor primi un desert, plăcintă sau înghețată McSundae din partea casei.

"Azi este o zi importantă atât pentru comunitatea noastră din Galați cât și pentru parteneriatul cu McDonald’s în România. În fiecare zi ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de care să se bucure întreaga familie, pe oferirea unor servicii diverse și a unor produse de calitate pentru toți clienții noștri. Prin noul design al restaurantului, ne dorim ca fiecare client care ne vizitează să trăiască experiența unică McDonald’s încă de la primul pas în restaurant", a completat Ionuț Gugoașă (operatorul restaurantului McDonald’s din Galați).

De peste 21 de ani, peste 4000 de angajați întâmpină zi de zi sute de mii de clienți, în 68 de restaurante, asigurând o atmosferă și o experiență unică, dar și o serie de surprize pe care doar McDonald’s le poate pregăti pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related