McDonald’s lansează o nouă campanie de recrutare și oferă 1.000 de locuri de muncă

McDonald’s lansează o nouă campanie de recrutare și oferă 1.000 de locuri de muncă

De 23 de ani, McDonald’s este unul dintre cei mai importanți angajatori din România. De 4 ani, compania a primit în fiecare an titlul de Cel Mai Bun Angajator din România, conform studiului AON. Cei 4.500 de oameni care lucrează în prezent la McDonald’s întâmpină aproape 200.000 de clienți zilnic în restaurante și le oferă cea mai bună experiență la fiecare vizită. 

În prezent, sunt 72 de restaurante McDonald’s în 21 de orașe din România. Compania Premier Restaurants are un plan ambițios de dezvoltare a lanțului de restaurante în țara noastră. Astfel, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leder și Manager Trainee.

Cu această ocazie compania dă startul unei noi campanii de comunicare pentru recrutare sub sloganul “Mi se potrivește” prin care aduce în atenție, cu ajutorul angajațiilor ca eroi ai campaniei, beneficiile pe care compania le oferă: flexibilitate, posibilități clar stabilite de promovare și dezoltare, o echipă unită, training, bonusuri, burse și o carieră.

"Ascultăm oamenii din echipă și încercăm să le înțelegem cât mai bine nevoile. Ascultăm ce ne spun și cei care vin să se angajeze la noi. De-a lungul timpului, am aflat nenumărate motive pentru care jobul la McDonald’s e potrivit și pentru studenți și pentru oameni care caută să evolueze în carieră, și pentru seniori, dar și pentru oameni care caută stabilitate și recompense pe măsura efortului depus. Am decis să fim mai clari în a transmite beneficiile de a lucra la McDonald’s, dincolo de prejudecăți sau de legende – prezentăm jobul așa cum e el, din gura celor care îl fac azi. Am decis să nu spunem povești în noua campanie de recrutare, ci să dăm cuvântul oamenilor din echipă cu povești reale. Ei sunt adevărații eroi.", a declarat Irina Panaite (Director Resurse Umane, Premier Restaurants România).

 

Salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut, ce include numeroase beneficii și bonusuri individuale și de echipă pentru toți angajații, acordate pentru implicare și performanță. Aflat în top 10 angajatori privați, McDonald’s încurajează performanța și motivarea angajaților. Astfel, în ultimul an (1 iunie 2017 – 31 mai 2018), în jur de 550 de angajați au fost promovați în poziții superioare.

"Angajații sunt clienții interni ai McDonald’s", afirmă Daniel Boaje (Director General Premier Restaurants România). "Iar comunicarea cu angajații este extrem de importantă pentru noi, având în vedere că, pentru dezvoltarea companiei, ei sunt principala sursă de energie. Foarte mulți dintre clienții noștri se întorc la McDonald’s pentru că au avut o experiență foarte bună cu lucrătorii din restaurant, pentru că barista de la McCafé le pregătește cafeaua exact așa cum își doresc, sau pentru că își pot lăsa copiii pe mâini bune la Clubul de Vacanță de care sunt responsabile hostessele de la McDonald’s. Aceasta este o confirmare a faptului că angajații noștri își fac treaba extraordinar, pentru că simt că li se potrivește activitatea de la McDonald’s", încheie Daniel Boaje.

 

Programele de recrutare ale McDonald’s în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 72 de restaurante din țară. Oricine este interesat de locurile de muncă deschise poate vizita restaurantul preferat, poate urmări prezența echipei de resurse umane la cele importante târguri de carieră sau poate vizita site-ul oficial. De asemenea, CV-urile pot fi lăsate în restaurantele McDonald's sau cei interesați au posibilitatea de a aplica folosind formularul online.

Diversitatea angajaților este un punct cheie pentru sistemul McDonald’s. Tocmai de aceea, compania a pus bazele unui program de muncă flexibil pentru toți angajații și, același timp, îi recompensează pe acei angajați care au 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime. În plus, angajații părinți primesc cadouri de sărbători sau petreceri anuale pentru ei și copii. Nu în ultimul rând, compania încurajează dezvoltarea carierei angajaților, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

Premier Restaurants Romania este unul dintre primii și principalii susținători ai evoluției economiei din ultimii 23 de ani, timp în care a investit în România peste 800 de milioane lei și a contribuit constant la dezvoltarea mediului de afaceri prin intermediul celor 300 de parteneri locali.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related