27 de angajați studenți au fost premiați la cea de a 11-a ediție e Burselor McDonald’s

27 de angajați studenți au fost premiați la cea de a 11-a ediție e Burselor McDonald’s

De peste 10 ani, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii angajați aflați la început de carieră, care au rezultate deosebite atât la învățătură, cât și la locul de muncă. În demersul său constant de susținere a educației și a excelenței, compania a premiat anul acesta 27 de angajați cu burse în valoare de 54.000 de lei și a ajuns în cei 11 ani de program la un total de 296 de burse de merit oferite, însumând 592.000 lei.

“Îmi place să vorbesc mereu despre Școala McDonald’s, prin care au trecut până în prezent peste 28.000 de persoane. Este o dovadă a resurselor și dedicației pe care le oferim angajaților noștri. Dezvoltăm programe special pentru ei, pentru a-i ajuta să crească, să se dezvolte și să învețe cât mai multe lucruri care îi pot ajuta atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Bursele McDonald’s se află anul acesta la cea de a 11-a ediție, este unul dintre programele de lungă durată cu care ne mândrim și pe care îl organizăm cu drag în fiecare an. Până în prezent am acordat 296 de burse angajaților studenți cu rezultate remarcabile și ne bucurăm să vedem ce frumos cresc angajații noștri. Iar mândria cea mai mare este să contribuim și noi, an de an, la dezvoltarea carierei lor”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Procesul de selecție a celor 27 de bursieri din acest an s-a desfășurat în perioada 3 – 18 aprilie. Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să fi obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. În fiecare an McDonald’s ia în considerare recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au sprijinit studenţii pe parcursul anului școlar. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.000 lei, înmântat de câtre Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, pentru a le recompensa și recunoaște eforturile şi determinarea la școală și la locul de muncă.

McDonald’s pune accent pe beneficiile oferite angajaților săi și încurajează performanța. Angajații sunt recompensați cu bonusuri individuale și de echipă, în funcție de perfomanța restaurantelor. În același timp, diversitatea angajaților este un element cheie în sistemul McDonald’s. Tocmai de aceea, compania a pus bazele unui program de muncă flexibil pentru studenți si elevi.

McDonald’s răsplătește în același timp fidelitatea angajaților care aniversează 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime în companie. Mai mult, programul de manager trainee, de pregătire accelerată, se adresează atât absolvenților din interiorul McDonald’s, cât și celor din afara companiei. În prezent peste 4350 de angajați întâmpină clienții în cele 68 de restaurante McDonald’s din țară, dintre care aproape 1300 sunt elevi și studenți.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related