Un nou an de McHappy Day pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Un nou an de McHappy Day pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Cu o activitate de peste 19 ani în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a susținut peste 17.000 de părinți și copii în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara. Construcția celei de-a treia Case Ronald McDonald este planificată pentru 2018.

Cele două „Case departe de casă” construite în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și în Timișoara (în curtea Spitalului Louis Țurcanu), fiecare cu o capacitate de 16 camere, au găzduit până în prezent peste 17.000 de părinți. Pe toată durata spitalizării copiilor, părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de cei mici în Casele Ronald McDonald.

În 2017, Fundația a investit 1.200.000 de lei în renovarea Casei Ronald McDonald din București, sub tematica „Lumea Circului”. Astfel, casa din curtea spitalului Grigore Alexandrescu este astăzi complet schimbată. Cele 16 camere oferă părinților tot confortul de care au nevoie, bucătăria este complet utilată și mobilată - un loc în care părinții pot găti exact ca acasă, iar camera de zi, luminoasă și încăpătoare, transmite liniște și siguranță celor care vizitează sau locuiesc în Casa Ronald McDonald.

Nu în ultimul rând, copiii au și un loc special pentru ei - camera de joacă, în timp ce părinții au propriul lor spațiu pentru întâlniri lângă locul de joacă, astfel încât să fie aproape de cei mici.

Pentru a răspunde nevoilor și cerințelor părinților care au nevoie să fie aproape de copiii lor, următorul proiect al Fundației este extinderea Casei Ronald McDonald din Timișoara cu încă un etaj, deci 10 camere noi.

Evenimentul de strângere de fonduri organizat anual de Fundația pentru Copii Ronald McDonald, McHappy Day, a avut loc vineri, pe 24 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Unirii.

Nicolai Tand, Răzvan Simion, Lidia Buble, Florin Busuioc, Cosmin Natanticu, Corina Caragea,  Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alin Pascal, Constantin Zamfirescu, Livia Taloi, Raluca Guslicov, Olimpia Melinte, Diana Pârvu, Anca Ciota, Liza Sabău și Mihaela Cozmolici  se numără printre vedetele care au ales anul acesta să fie alături de Fundația pentru Copii Ronald McDonald și de familiile găzduite în cele două „Case departe de casă” din România.

 

Părinții au nevoie de un cămin sigur și confortabil în care pot locui atunci când copiii lor sunt internați în spital. Ne pregătim să începem construcția celei de a treia Case Ronald McDonald și suntem deja în discuții si pentru cea de-a patra casă. Toate aceste proiecte nu ar fi posibile fără ajutorul prietenilor, partenerilor, angajaților și clienților McDonald’s, care an de an sunt alături de noi și ne ajută să ducem mai departe mesajul și misiunea Fundației!”, Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania și membru al board-ului Fundației pentru Copii Ronald McDonald

 

Casa Ronald McDonald este un refugiu pentru foarte mulți dintre părinții copiilor internați la spitalele Grigore Alexandrescu din București și Louis Țurcanu din Timișoara. În 2017 am remodelat casa din București și în 2018 vom extinde casa de la Timișoara. Tot pentru anul viitor ne-am propus să începem să construim a treia casă și continuăm discuțiile pentru cea de a patra casă. Deci, avem proiecte ambițioase, munca este continuă și bucuriile care vin din partea părinților și copiilor din spitale sunt motorul care ne determină să mergem înainte.”, Amalia Năstase, Președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald

 

În fiecare zi, clienții McDonald’s pot susține cauza Fundației și pot dona în cutiile special amplasate la casele de marcat din restaurante.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related