Extinderea Pizza Hut Delivery continuă cu cea de-a doua unitate din Braşov, cu o investiţie de 280.000 de euro

Extinderea Pizza Hut Delivery continuă cu cea de-a doua unitate din Braşov, cu o investiţie de 280.000 de euro

Serviciul de livrări la domiciliu, Pizza Hut Delivery, continuă extinderea la nivel naţional şi anunţă deschiderea celei de a patra unităţi din acest an, de această dată, în municipiul Braşov. 

Cu o locaţie activă la nivel de judeţ încă din anul 2016 în incinta magazinului Carrefour, cea de-a doua s-a deschis în Street Mall 'La Strada' cu scopul de a mări aria de acoperire şi de a ajunge la cât mai mulţi consumatori, într-un timp cât mai scurt.

Din totalul de locaţii aflate la nivel naţional, aceasta reprezintă cea de-a 21-a inaugurare şi a presupus o investiţie de aproximativ 280.000 de euro. Cu o suprafaţă de 126 mp, locaţia este dotată cu echipamente specifice tuturor unităţilor Pizza Hut Delivery şi are 22 de angajaţi.

 

„Odată cu deschiderea celei de-a doua unităţi în Braşov reuşim să acoperim întregul oraş şi, totodată, să oferim proximitate clienţilor care vin să comande direct în locaţie. Suntem într-o evoluţie continuă la nivel de dezvoltare şi luăm în calcul deschiderea de noi locaţii până la sfârşitul anului.”, declară Dan Ilie (Director General Pizza Hut Delivery).

 

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe Strada Egretei, nr 1 şi este deschisă în intervalul orar 10:00 - 23:00.

Pizza Hut Delivery este cea mai dezvoltată rețea de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu, calitatea produselor şi rapiditatea livrării. Clienții au de ales dintr-o gamă variată de produse și pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe pagina oficială sau prin call center, la 021.210.10.10 sau *1010. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar, numerar sau tichete de masă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related