Cardul Compliments® cobranded, solutia salvatoare pentru orice marketer

Cardul Compliments® cobranded, solutia salvatoare pentru orice marketer

In industria de marketing, timpul pare mai grabit ca oricand. Pe langa treaba care se aduna la birou, mai apar din cand in cand si acele „ocazii speciale” din timpul anului in care trebuie sa lasi totul deoparte, pentru a te gandi la cadoul perfect pentru promotia de sezon, recompensa pentru fanul 5.000 de pe Facebook sau „atentia” ideala pentru bloggerul care a scris frumos despre brand. Sa le spunem, generic, „sarbatorile neoficiale, dar obligatorii” ale industriei de marketing.

Cu siguranta ca te-ai lovit macar o data de una dintre aceste „sarbatori” si ca te-ai straduit sa gasesti un singur cadou cu care sa-i multumesti pe toti, dar ti-a fost imposibil sa-l gasesti. Asta pana acum.

Iti prezentam solutia creata de Edenred cu gandul la „ocaziile speciale” care-ti consuma timpul: Compliments® cobranded, primul card preplatit B2B pe care il poti personaliza, alimenta cu suma dorita si oferi oricarui consumator, pentru a-si alege premiul ideal pentru el.

Merge perfect in orice situatie, indiferent ca e vorba de un concurs de marketing, o promotie pentru consumatori sau un program de motivare a fortei de vanzari si a retelei de distributie. In plus, e extrem de simplu de folosit: il incarci, il oferi si gata! Beneficiarul are libertatea de a-si alege cadoul dorit din peste 3.000 de magazine partenere Edenred, in care va gasi orice de la imbracaminte, bijuterii, parfumuri si pana la produse alimentare.

Ce avantaje iti aduce?
Pe langa timpul si energia economisite, te mai alegi si cu o lista extrem de atragatoare de beneficii:
• Poti folosi cardul Compliments® pentru a-ti recompensa orice client, partener de afaceri, colaborator sau participant la promotiile pe care le desfasori.
• Cardul este personalizabil in functie de identitatea grafica a companiei tale si insotit de un kit de prezentare 100% customizat.
• Sumele incarcate sunt deductibile si scutite de la plata impozitului pe venit, in limita a 600 lei/premiu/zi in cazul concursurilor de marketing.
• Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard si cumparaturile beneficiaza de o securitate sporita, similara cu cea a unui card de debit.
• Sumele pot fi folosite intr-o retea de magazine care acopera o gama larga de produse: moda si accesorii, farmaceutice, sport, amenajari interioare, magazine alimentare, agentii de turism etc.
• Te asiguri ca beneficiarul va avea o mare libertate de decizie si va fi pe deplin multumit de cadoul primit.

Vrei sa afli mai multe despre cardul Compliments® sau sa vezi cat timp ai economisi cu solutia smart oferita de Edenred? Consulta Calendarul Sarbatorilor Neoficiale, dar obligatorii pentru marketeri si convinge-te!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related