Putere şi confort cu noul aspirator Duoflex HX1 de la Miele

Putere şi confort cu noul aspirator Duoflex HX1 de la Miele
  • La fel de puternic precum un aspirator Miele convențional
  • Uşor de manevrat datorită sistemului SpeedLock
  • Detectare automată a podelei
  • Până la 55 de minute de funcționare
  • Sistem de filtrare & design de ultimă generaţie

 

SpeedLock, caracteristica de care nu ştiai că ai nevoie

Cu Duoflex HX1, Miele stabilește noi standarde în lumea aspiratoarelor fără fir, datorită designul-ului și caracteristicilor. Acest produs excelează din punct de vedere estetic, prin caracteristici inovatoare care fac ca aspiratul să fie o plăcere, dar şi printr-un preţ de plecare atractiv.

Un detaliu remarcabil și, în același timp, practic este consola de perete cu sistem SpeedLock. Este necesară o singură mişcare de glisare pentru a folosi modul dorit: fie aspiratorul de mână, fie pe cel integral.

 

Detectare automată a podelei

Performanța de curățare a aspiratorului este rezultatul direct al motorului Digital Efficiency, în combinație cu monociclonul extrem de eficient, cunoscut și sub numele de Tehnologia Vortex. Curăţarea este susținută și de noua perie electrică Multi Floor, lată și puternică, de 25 cm. Peria sa rulantă detectează automat tipul de pardoseală si, pe podele dure, reduce viteza, economisind energie.

 

Până la 55 minute de funcţionare

Bateria litiu-ion cu șapte celule de mare putere îndeplineşte cu ușurință sarcinile de curățare de zi cu zi. Duoflex cu PowerUnit în modul solo și fără perie electrică oferă până la 55 de minute de curățare, în varianta de mână. La putere maximă cu tubul de aspirație și peria electrică montate, aceasta este redusă la douăsprezece minute - suficient pentru curățarea a 60 m² de pardoseală tare.

 

Până la 99,99% filtrare praf fin

Duoflex HX1 funcționează folosind un sistem de filtrare în două etape extrem de eficient: praful grosier și fin este filtrat în prima etapă în prefiltru. Resturile grosiere se adună în recipientul transparent pentru praf, în timp ce praful fin trece la a doua etapă de filtrare. Aici, chiar și cele mai fine particule sunt reținute de filtrul de praf fin. Acest sistem de filtrare reține până la 99,99% din praful fin, lăsând aerul din cameră extrem de curat.

Funcția ComfortClean, încercată și testată, asigură curățarea convenabilă a filtrului: doar câteva rotații ale capacului filtrului sunt suficiente pentru a scutura particulele de murdărie în recipient. În acest fel, puterea de aspirație rămâne constant ridicată, iar spălarea filtrului de praf fin nu este necesară, astfel încât Duoflex este întotdeauna gata de utilizare. La golirea recipientului de praf, praful este eliberat simplu și igienic la atingerea unui buton (Twist2open).

 

Mereu în tendinţe

Duoflex HX1 este o propunere convingătoare până la ultimul detaliu, nu numai în ceea ce privește performanța, ci și prin design-ul atrăgător. Conceptul de culoare cunoscut de la alte produse de îngrijire a podelei reflectă tendințele actuale de design. Indiferent dacă este adăugat într-o bucătărie elegantă sau într-o cameră de zi confortabilă - datorită unei game permisive de culori, clienții pot integra Duoflex în spațiile lor de locuit. Produsul este disponibil în cinci variante de culoare pentru a satisface toate preferinţele estetice. Cu preţuri începând de la 1.799 lei, cele trei modele de bază sunt opţiuni atractive în segmentul aspiratoarelor fără fir.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related